Välkomna till höstens föräldramöte den 1/9 kl. 18.30 i skolans matsal!

Alla föräldrar till elever i Lemlands grundskola är hjärtligt välkomna! Mötet inleds med att Lena Eriksson berättar om ett intressant projekt som arrangeras av Ålands idrott - Starka barn.

Projektet innebär att två gånger i veckan kommer det att ordnaslekfulla tillfällen för elever i åk 1-2 att utöva olika idrotter utomhus och i Valbohallen. Utbildade ledare kommer att anpassa aktiviteterna efter alla barns intresse och utvecklingsnivå. Målet är bland annat att utveckla barnens motorik, rörlighet och uthållighet. Allt detta påverkar barnens inlärningsförmåga och även deras allmänna välbefinnande. Kom och lyssna på Lena!

Därefter berättar Lemlands fritidssekreterare Jenna Gestranius om deras verksamhet som även finns att läsa via skolans hemsida och kommunens hemsida. Det finns mycket fina aktiviteter att välja mellan. Efter det fortsätter kvällen med att klasserna har föräldramöten i sina klassrum

Om ni som föräldrar har missat informationen om föräldramötet så har det stått ett tag på klassernas infobloggar. Ni hittar dem via fliken Bloggar.

Välkomna!